راهنمای دیزل ژنراتور چيست؟

در راهنمای دیزل ژنراتور می خوانیم که،” دیزل ژنراتور چیست؟ ” يک دستگاه مولد نيروي الکتريکي است که ترکيبي از يک موتور ديزل يا گازي و ژنراتور (آلترناتور) مي باشد. با توجه به اينکه کامينز نمايندگي رسمي در ايران ندارد واردات انواع دستگاه ديزل ژنراتور توسط شرکت های بازرگانی در ايران انجام مي شود. برندهای معتبر ديزل ژنراتور عبارتند از: پرکينز، ولووپنتا، کامينز، هوندا، و … می باشد.

کاربرد گسترده ی ديزل ژنراتورها براي مقاصد مختلفي از قبيل مجتمع های کشاورزي و صنعتي، سدسازي، کشت و صنعت، معادن مس و سرب، موارد اورژانسي و غیره مي باشد. يکي از نکات مهم درانتخاب ديزل ژنراتور کوپله آن مي باشد که به دو نوع کوپله فابريک و کوپله کشورهای مختلف ديگری مثل چين، هند، ترکيه و نيز ايران تقسيم مي شود.

پاور فاکتور در کوپله های فوق عدد مناسبي نبوده و ديماند فاکتور استاندارد را بايد در کوپله های فابريک جستجو کرد. آيتم هاي منحني دما، فشار روغن، معرف سوخت، رينگ و پيستون، الکتريسيته، مقاومت الکتريکي، نيرو ،قدرت، الکترومغناطيس و قطب های الکتريکی مواردی هستند که در پروژه های راه اندازی صنعت ديزل ژنراتور تاثير بسزايی دارد.

( راهنمای دیزل ژنراتور )

مشخصات شناسنامه­ کتاب راهنمای دیزل ژنراتور :

مترجم : مهندس میثم چشمارو
چاپ اول : ۱۳۹۶
تیراژ : ۱۰۰۰ جلد
قیمت : ۸۰۰/۰۰۰ ریال
ویراستار : فاطمه قدیری
طرح روی جلد : محمدرضا نوائی
صفحه آرائی : آزاده توسلی
ناظر فنی : مهندس سجاد نیک منش
ناظر پروژه : مصطفی جباری
لیتوگرافی ، چاپ : خانه دیجیتال سینا
به سفارش گروه توسعه صنعتی اطلس کاسپین
شابک : ۲-۷۴۰۷-۰۴-۶۰۰-۹۷۸
حق چاپ برای گروه صنعتی اطلس کاسپین محفوظ است.

تماس: ۳۳۹۰۳۵۵۲-۰۲۱
برای استفاده به صورت الکترونیکی به www.compressoryar.ir مراجعه شود.

راهنمای دیزل ژنراتور

کتاب راهنمای دیزل ژنراتور

درباره ی مولف کتاب راهنمای دیزل ژنراتور :

گروه صنعتي اطلس کاسپين با بکارگيري گروه مهندسين و متخصصين برجسته اقدام به واردات و فروش و ارائه ي خدمات تعمير و نگهداري برتر و تامين قطعات يدکي ديزل هاي ۴ و ۶ سيلندر از پيشگامان صنعت ديزل ژنراتور در ايران مي باشد. اين شرکت براي رفع نيازهاي آموزشي اقدام به انتشار کتاب راهنماي ديزل ژنراتور و ارائه ي آموزش هاي تخصصي ديزل ژنراتور نموده است. مشاورين مهندسی فروش ( راهنمای دیزل ژنراتور ) اين شرکت همواره آماده ارائه ي ليست قيمت به روز انواع ديزل ژنراتور به مشتريان مي باشند.

براي توليد برق بيش از يک مگاوات بهتراست از ژنراتورهاي توربيني استفاده کرد که از معتبرترين برندهاي ژنراتور در ايران با آلترناتورهاي استمفورد، لوري سامر، مارالی موتوری، مک آلته کوپل شده است.

شرکت اطلس کاسپین دارای حداقل ۲۰ سال سابقه در زمینه ی کمپرسورها و قطعات و تجهیزات جانبی کمپرسورها و تعمیرات ( اوورهال ) انواع کمپرسور، می باشد. همچنین گروه صنعتی اطلس کاسپین مولف/مترجم کتاب های تخصصی مانند؛ کتاب راهنمای کمپرسورها، کتاب راهنمای هوای فشرده و کتاب راهنمای دیزل ژنراتور می باشد.

برای خواندن مقالات بیشتر به صفحه مقالات دیزل ژنراتور مراجعه نمایید.

نحوه انتخاب باتری شارژر دیزل ژنراتور:

( راهنمای دیزل ژنراتور )

با توجه به مشخصه آمپر ساعت باتری دیزل ژنراتور چه باتری شارژری، با چه خروجی و جریانی باید انتخاب کرد؟

به عنوان مثال آیا یک باتری شارژر 5 آمپر برای باتری 120 آمپر ساعت مناسب است؟

یکی از دلایل استفاده از باتری شارژر در مواقعی است که دیزل برای مدت طولانی روشن نمی شود. باتری به دلیل فعل و انفعالات شیمیایی داخلی باعث تخلیه با دشارژ شدن آن نشود و باتری شارژر با تزریق جریانی جرئی باتری را شارژر نگه دارد. باتری که کاملا دشارژ شده است، برای شارژ شدن جریان اولیه حدود 5% ظرفیت باتری را نیازدارد.

به این معنی که برای باتری 120 آمپر ساعت، حدود 6 آمپر جریان شارژ اولیه نیاز است که شارژ با خروجی 10 آمپر برای این کار مناسب می باشد. نکته مهم اینجاست که باتری هایی که عمر مفید آنها تمام شده و یا به هر دلیلی آسیب دیده اند؛ هنگام اتصال باتری شارژر، جریان بالایی را از نزدیک به اتصال کوتاه طلب می کنند. این جریان باعث آسیب دیدن شارژر می شود.

چگونگی سایز کردن ژنراتور:

( راهنمای دیزل ژنراتور )

برای سایز کردن دیزل ژنراتور دانستن بارهای مصرفی در هر سایت الزامی است. لذا گروه مهندسین فرآیند و یا مکانیک در هر پروژه بایستی بارهای موتوری و غیر موتوری مورد نیاز در فرآیند هر پروژه را تحت عنوان مدرکی بنام Power Consumption list  ارائه دهند. اطلاعات مورد نیاز در این مدرک شامل موارد ذیل می باشد.

مشخصه توصیفی هر بار و تگ آنها اولین آیتم در این مدرک می باشد. سپس تعداد مورد نیاز برای هر تیپ بار را مشخص می کنند. به طور مثال، P-100A. B. C injection pump نشاندهنده سه عدد پمپ می باشد.

مشخصه بعدی نوع بار از نظر اهمیت آنها می باشد که شامل بارهای نرمال normal emergency و بارهای ویتال vital می باشد که بایستی در این مدرک مشخص شوند.

مشخصه دیگر مدت کارکرد هر بار می باشد که به سه دسته دائم کار continues ، متناوب کار intermittent و حاضر به کار standby تقسیم می شوند. تعیین آنها از لحاظ فرآیندی تاثیر بسزایی در سایز نمودن ابعاد ژنراتور دارد.