,

خرید درایر دسیکانت – جذبی

خرید درایر دسیکانت – جذبی

 

درایر دسیکانت – جذبی ( Desiccant Dryer )  یا خشک کن هوای فشرده جذبی ( Compressed Air Adsorption Dryer ) ، برای جدا سازی بخار آب با خلوص حدودا -40 سانتی گراد در مدل های متنوعی طراحی و تولید می گردد. در این نوع خشک کن هوای فشرده از مواد جاذب رطوبت با نام های اکیتو آلومینا ، مولکولارسیو ، سیلی کاژل استفاده می شود . بصورت کلی در این تجهیز دو مخزن که بصورت خاصی از مواد جاذب پر شده اند بصورت یکی در حال جذب و دیگری در حال احیاء با هم کار می کنند . در این نوع درایر های دسی کانت یک کنترل مرکزی وجود دارد که وظیفه کنترل شیرهای اتوماتیک را بر عهده دارد. نسبت به نوع مواد جاذب بکار رفته در خشک کن جذبی و حجم هوای ورودی و سایز مخزن ها با محاسبه دقیق بر عملکرد دستگاه نظارت می کند. البته ساختار این خشک کن ها به گونه ای طراحی شده است که با جدا سازی مولکول های آب H2O از هوای فشرده ، عمل خشک کردن را انجام می دهد. بدهیست از این ساختار برای پالایش و جدا سازی اکسیژن – نیتروژن و دیگر گاز ها هم استفاده میشود

هم اکنون سفارش دهید

 


 

درایر جذبی

درایر جذبی

انواع درایر های دسی کانت :

  • خشک کن های بدون حرارت هیلتس ( Heatless ) : از هوای دارای فشار جهت جدا سازی بخار آب استفاده می کند.
  • خشک کن های دارای دمنده ( Desiccant Dryers ) : به کمک یک دمنده با بلوئر مجزا و گرای المنت های داخلی و مقدار کمی از هوای فشرده کمپرسور استفاده می کند.
  • خشک کن های دمنده صفر ( Zero Purge Desiccant Dryers ) : از ترکیبی از گرما و هوای فشرده صفر و یک بلوئر عمل خشک کردن را انجام می دهد.
  • خشک گرمای تراکمی ( Heatless Regenerative Desiccant Dryers ) : از کمترین گرما به همراه هوای فشرده استفاده می کند.
  • خشک کن هیتر یا گرما دهی ( Heated Desiccant Dryers ) : دارای یک المنت داخلی می باشد که با استفاده از کمی هوای فشرده عمل خالص سازی را در هوای فشرده انجام می دهد

 

انواع مدل های درایر دسیکانت – جذبی که میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

  • درایر جذبی : AD – BD – CD  و مدل های ارتقا یافته تر +BD+ ، CD+  ، XD
  • درایر جذبی +CD به همراه مواد جاذب Cerades که توسط شرکت اطلس کوپکو اختراح شده است.
  • درایر جذبی درام چرخشی : MDG و MD و ND
درایر دسیکانت - جذبی AD450

درایر دسیکانت – جذبی AD450

آشنایی با مواد جاذب Cerades :

Cerades یک نوع مواد جاذب (desiccant) است که برای استفاده در خشک کن‌ها، جذب‌کننده‌ها و سیستم‌های تصفیه هوا به کار می‌رود. این مواد معمولاً از سیلیکاژل یا آلومینا تهیه می‌شوند و ویژگی‌های خاصی مانند ظرفیت بالای جذب رطوبت و پایداری در شرایط مختلف دارند.

از Cerades به عنوان یک نوع مواد جاذب در صنایع مختلف استفاده می‌شود، از جمله در صنایع خودروسازی، الکترونیک، داروسازی و غذایی. این مواد معمولاً در قالب‌های مختلفی مانند بالاترین، کیسه‌ها یا دیگر وسایل جاذب موجود هستند و می‌توانند به طور مکرر بازیافت شوند تا مواد جاذب رطوبتی را از محیط جدا کنند و از کنترل رطوبت در محیط‌های حساس استفاده کنند.

درایر دسی کانت در چه صنایعی مورد استفاده است ؟

تمام صنایعی که نیاز دارند در تولیداتشان هوای فشرده با محصول نهایی تولید شده در تماس باشد ، باید از درایرهای دسی کانت یا خشک کن های هوای فشرده جذبی استفاده کنند.

در تولید کاشی و سرامیک و رنگ اتومبیل اگر آب در خط هوای فشرده وجود داشته باشد باعث ایجاد حفره هایی بعد از پخت رنگ و لعاب سرامیکی بر روی محصول می شود . در بعضی تولیدات صنعتی نیاز است گاز اکسیژن و نیتروژن از هوای فشرده جدا سازی گردد و در این فرایند حتما باید از درایر دسی کانت برای رسیدن به نقطه شبنم مورد نیاز استفاده گردد .

درایر دسیکانت در خط تولید

درایر دسیکانت در خط تولید

مزایا درایر دسی کانت چیست ؟

اصلی ترین مزیت و برتری درایر های دسی کانت یا خشک کن هوای فشرده جذبی ، در تسویه بخار آب از سیستم هوای فشرده تا خلوص -40 درجه سانتی گراد است .
البته این خلوص متداول ترین نقطه شبنم در صنعت به حساب می آید و با تغییر مواد جاذب داخل برج های درایر دسی کانت می توان به نقطه شبنم بالاتر هم دست یافت .

 

معایب درایر دسی کانت چیست؟

درایر دسی کانت معایبی هم دارد که اصلی ترین مشکلی که در نرسیدن ما به خلوص مورد نظر در جذب بخار آب از خط هوای فشرده با آن مواجه خواهیم بود ، نقوص بخارات روغن از کمپرسور ها به داخل مخازن درایر دسی کانت و آلودگی مواد جاذب رطوبت است که در این صورت باید تمام مواد جاذب تخلیه و با گرانول های جاذب جدید جایگزین گردد و مصرف کنند را متحمل خسارات مالی می نماید .

یکی از تاثیر گذارترین عامل ها در رسیدن به جذب و جدا سازی بخارات آب از خط هوای فشرده

استفاده از گرانول های جاذب رطوبت که با برند ها و شکل و سایزهای مفتاوت در دسترس مصرف کننده می باشد . پیشنهاد می گردد در زمان تهیه این مواد جاذب از معتبر ترین نمایندگان فروش خرید انجام شود تا در صورت مغایرت با هد مصرف ، بتوانیم پاسخ صحیح و قانع کننده ای دریافت و از بروز خسارت جلوگیری گردد .

درایر دسیکانت - جذبی CD185+

درایر دسیکانت – جذبی CD185+

نحوه تشخیص زمان تعویض مواد داخل درایر دسیکانت – جذبی :

برای تشخيص تعويض مواد داخل دراير ميتوان با رويت مواد جاذب رطوبت که به شکل کروی و تغيير رنگ آن از سفيدي کامل به زرد پررنگ يا متمايل به قهوه اي؛  به زمان تعويض آن پي برد.

مشکلات درایر دسی کانت چه زمانی رخ می دهد؟

پس از چند سال استفاده از دستگاه نو ، نیاز است که گرانول های جاذب جایگزین گردد متاسفانه در هنگام تهیه مواد جاذب رطوبت به اطلاعات فنی و شرکت سازنده معتبر کم توجهی می گردد که باعث آسیب به عملکرد دستگاه خواهد شد. پیشنهاد می گردد از شرکت های معتبر و متخصص مشاوره قبل از خرید دریافت نمایید.

 

بنر درایر دسی کانت

درایر دسی کانت اطلس کوپکو

برخی از مدل های پیشنهادی ما جهت خرید درایر :

 

دریافت کاتالوگ درایر دسیکانت – جذبی پیشنهادی

 


اطلس کاسپین - ارائه دهنده خدمات کمپرسور های هوای فشرده

 

شما عزیزان میتوانید برای دریافت خدمات و مشاور های تخصصی در زمینه خرید کمپرسور و تجهیزات جانبی اورجینال و اورهال کمپرسور با ما شرکت اطلس کاسپین تماس حاصل فرمایید . شرکت اطلس کاسپین ارائه دهنده خدمات کمپرسور های هوای فشرده در ایران با بیش از 20 سال سابقه.

برای خرید درایر دسیکانت – جذبی میتوانید با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید :

۳۳۳۵۷۴۸۰ ۰۲۸

۰۹۱۲۲۰۰۰۲۶۴

۰۹۱۲۲۰۰۰۳۵۹